6 September IASA bijeenkomst in Tilburg - Claim-based security and architectuur

Op 6 september a.s. organiseren we weer voor de derde keer dit jaar een IASA NL event, deze keer met Achmea in Tilburg als gastheer.

clip_image002

Het programma begint om 16.00 en ziet er als volgt uit:
16.00 – 17.00 Overzicht IASA NL en IASA trainingen (Dylan van Iersel, Angelo Hulshout)

Dylan en Angelo geven een overzicht van de laatste stand van zaken t.a.v. IASA Nederland en de trainings- en certificeringsactiviteiten. We hebben in Nederland inmiddels twee mensen die CITA-P gecertificeerd zijn.

17.00 – 18.00 Case study: Claim-based security and architectuur (Alex Thissen, Principal Architect bij Achmea)
Alex zal ons uitleggen hoe system architectuur beïnvloed wordt door claims-based / multi-platform security, gebaseerd op praktische ervaring. Zoals gewoonlijk wordt ook deze keer weer de link gelegd met het IASA five pillar model.

18.00 – 19.00 Diner / Networking

19.00 – 20.00 Fishbowl (Clemens Reijnen)
Net als bij de vorige bijeenkomst organiseert Clemens weer een Fishbowl, waarbij iedereen de mogelijkheid krijgt een onderwerp ter discussie te stellen en/of te reageren op onderwerpen die anderen inbrengen. Het programma ontstaat daardoor ter plaatse.
(Zie voor het concept achter een Fishbowl Wikipedia)

Halverwege het programma zullen we gezamenlijk een hapje eten, en na afloop is er een borrel voor wie nog niet naar huis wil - twee prima gelegenheden om los van het programma nader kennis te maken met andere deelnemers en/of bij te praten met oude bekenden.
Registereren kan via de site van IASA http://www.iasaglobal.org/assnfe/ev.asp?ID=120&SnID=1736969079, deelname is gratis.

FOUNDATION CORE ARCHITECTURE TRAINING
Van 3 oktober t/m 7 oktober wordt de training gegeven te Schiphol (nabij Microsoft kantoor).
Zie voor meer informatie over deze training de volgende link:

https://www.iasaglobal.org/assnfe/ev.asp?MODE=&PID=9445520303837363830353D243032303B21323D2C3B52323B313&SNID=1834253474&ID=114

Aansluitend is het mogelijk om de Trainer-the-Trainer te volgen!

Comments (3) -

The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it'll do even better in those areas, but for now it's a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod's strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

Hi- I do believe your article feedback is very affirmative, thanks. I find the article that you have written has good information. I was reading one thought earlier today and here's what i discovered: It's about the inner you. One of the best experiences in life is created between interactions with each other. Do you agree?

Зачетные девочки в Москве и других городах России и Украины только здесь.

Add comment


Şarkı Sozleri